x

Tisztelt Ügyfeleink! Áruházunk július 16-31 között zárva tart. Rendeléseiket leadhatják, fogadja rendszerünk, de az ügyfélszolgálat és a csomagkiszállítás ezen időszak alatt szünetel! Az első csomagolási és kiszállítási nap augusztus 1. Megértésüket köszönjük!

Termékek Menü

Hunter Solar Sync eső és időjárásérzékelő

Hunter Solar Sync eső és időjárásérzékelő Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
38.167 Ft
Cikkszám: HSS
Elérhetőség: Raktáron
Mennyiségi kedvezmény
1 db felett
27.990 Ft / db
Gyártó: Hunter

Leírás és Paraméterek

A Hunter Solar Sync érzékelő automatikusan a helyi klimatikus viszonyokhoz fogja igazítani az öntözést, ha egy megfelelő Hunter vezérlőhöz kapcsolják. A Solar Sync napsugárzás- és hőmérséklet- érzékelője méri a helyi időjárási adatokat az evapotranszpiráció (ET) vagy növények és a gyep által felhasznált csapadékmennyiség meghatározásához. A Solar Sync ezen felül még tartalmazza a Hunter Rain-Clik TM és a Freeze-Clik TM érzékelőket is, ezek letiltják az öntözést, ha esik az eső vagy fagy. Az érzékelőket egy kis modul köti össze a vezérlővel, a modul automatikusan növeli vagy csökkenti az öntözés időtartamát az időjárás változásának függvényében. A beavatkozás eredménye, hogy az öntözés hatékony, víztakarékos és a növények egészségesebbek. Egyszerűen programozza be a vezérlőt, ahogy szokta, és a Solar Sync leveszi a válláról az öntözési program kézi állításának gondját.

A Solar Sync rendszert egyszerűen és könnyen lehet egy megfelelő Hunter öntözést vezérlő automatához illeszteni (nézze meg a Hunter vezérlőautomata kezelési utasítását). A rendszer érzékelőjét olyan helyre kell tenni, ahol jól éri a nap és az eső is. A modult a Hunter vezérlő közelében vagy a belsejében kell elhelyezni. A Solar Sync érzékelője méri a napsugárzást és a hőmérsékletet, ebből kiszámítja a napi evapotranszpirációt (ET) az öntözéshez. Az öntözéssel annyi vizet kell pótolni, amennyit a növények a helyi időjárás miatt elvesztettek. A Solar Sync érzékelőjén van egy Rain - Clik TM esőérzékelő, ami automatikusan leállítja az öntözést, ha esik az eső, ezzel elkerülhető a szükségtelen öntözés esőben. A vezérlőt a nyár közepére szóló öntözésre programozza annak használati utasítása szerint. A Solar Sync modul az érzékelőktől kapott adatokkal naponta módosítja az öntözési programban megadott időtartamokat a vezérlőben lévő évszakokhoz igazítás funkció segítségével

 

 

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Tisztelt Ügyfeleink! Áruházunk július 16-31 között zárva tart. Rendeléseiket leadhatják, fogadja rendszerünk, de az ügyfélszolgálat és a csomagkiszállítás ezen időszak alatt szünetel! Az első csomagolási és kiszállítási nap augusztus 1.  Megértésüket köszönjük!

ak

Megbízható Bolt
Fogyasztó barát
Facebook