Leírás és Paraméterek
Felhasználható:
	Szörp, üdítő dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befőttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére.
Alkalmazás és adagolás:
	A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és friss ízű marad. Az ízlés szerinti mennyiségű borkősavat vízben feloldjuk, és a készítményhez hozzáadjuk.
Alkalmazás és adagolás (borászati):
	Alkalmazható a túlérett szőlőből származó alacsony savtartalmú must savtartalmának emelésére, vagy a teljes savtartalom növelésére, közvetlenül az almasavas erjedés után. A szükséges mennyiségű borkősavat oldja fel tízszeres mennyiségű mustban vagy borban és adja a kezelendő musthoz vagy borhoz, majd oszlassa szét. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat és a bortörvényben megengedettek határozzák meg együttesen.
 
                 Növények
                Növények
     
  Kert és Otthon
                Kert és Otthon
     Növényvédő szer
                Növényvédő szer
     Öntözéstechnika
                Öntözéstechnika
     Szivattyúk
                Szivattyúk
     Gépek
                Gépek
     
				 Kézi locsolás
                Kézi locsolás
     
                 Tótechnika
                Tótechnika
    