Webáruházunkban a csomagkiszállítás és az ügyfélszolgálat április 18-23 (csütörtök - kedd) között nem üzemel, zárva tart! Rendelését leadhatja, fogadja rendszerünk, de a csomagok feldolgozása április 24 (szerda) folyamatos! Megértését köszönjük! 

Menü

Figyelem!!! Webáruházunkban a csomagkiszállítás és az ügyfélszolgálat április 18-23 (csütörtök - kedd) között nem üzemel, zárva tart! Rendelését leadhatja, fogadja rendszerünk, de a csomagok feldolgozása, csomagolása és kiszállítása április 24 től (szerda) folyamatos! Megértését köszönjük! 

 

 

DCM ANTAGON talajjavító NPK 4-3-2 + 50 % szerves anyaggal 25Kg

Ár:
16.100 Ft
Cikkszám: DCMANTG
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A talaj tápanyag-raktározó képessége az agyagásványok és a humuszanyagok azon tulajdonságán alapszik, hogy felületükön az ionok megkötődhetnek. A talajban, ahol mind a szerves, mind a szervetlen alkotórészek egy része mérete alapján a kolloidokhoz tartozik, a tápanyagok három különböző formában fordulhatnak elő. Lehetnek erősen kötve, a növények számára közvetlenül nem felvehetően, a talajkolloidok felületén adszorbeálva (főként kationok), a növények számára közvetve felvehetően, de a kimosódástól védve és a talajoldatban könnyen kimosható, szabad ionként, könnyen felvehető formában (főként anionok).

A növények által felvett ásványi elemek, ionok a talajoldatból származnak, amely általában nagyon híg. Szélsőségesen száraz időjárási viszonyok esetén a talaj víztartalma azonban csökken, a talajoldat betöményedik.

 

A DCM ANTAGON talajjavító magas (50 %) szervesanyag tartalommal. A növényi és állati eredetű alapanyagok koncentrátuma hosszú hatástartamú, a talajélet és talajszerkezet javítását szolgálja.

Speciális receptúra alapján készül. Hosszú hatástartalmú koncentrált tápanyagfelvételt tesz lehetővé, segíti a vízfelvételt.

Rossz minőségű talajok (homok, nagyon kötött, sterilizált) megfelelő talajéletének elősegítésére, tápanyaggal dúsítva, használatával a növények hasznosíthatják a tápanyagokat, felvehetővé válik számukra.

Javítja a talaj tápanyag megtartási képességét, minimális lesz a tápanyag veszteség. A levegő/víz aránya tökéletes egyensúlyban lesz, ami a gyors és erős gyökérképződést segíti. Jobb lesz a tápanyagok hasznosítása, így a növények is jobban fejlődnek, erősebbek, egészségesebbek lesznek. Megakadályozza a gombás kórokozók elszaporodását.

Dózis:

- gyeptelepítéskor 190-220g/m2

- Gyep tápanyagpótláskor 90-120g/m2

- Növényültetésnél, dísz-és konyhakertekben 200g/m2

Származási hely: EU

Kiszerelés 25Kg

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő