Menü

Figyelem!!! FoxPost csomagautomatába csak 60x35 méretű csomag tehető, így ennél nagyobb, hosszabb termékeket, csöveket, tekercses árút nem tudunk elhelyezni! Köszönjük!
 

Hunter I-20 rotoros szórófej, állítható, erősített fejjel r=5,2-14,3m

Ár:
9.990 Ft
Cikkszám: HI20ADJU
Elérhetőség: Rendelésre
Gyártó: Hunter

Leírás és Paraméterek

Ha bármikor vágyott arra a kényelemre, hogy egyetlen turbinás fejjel minden öntözési feladatot elvégezzen, akkor az I-20 Ultra a megoldás. Van-e egy kis terület, amire nem akar egy külön esőztető szórófejes kört telepíteni? A kertnek van-e egy olyan része, ahol homokos a talaj? A kertben váltakoznak-e a bokros területek és a nagy füves részek? Van-e a gyepnek olyan része, amelyet magasabbra kell nyírni? Az I-20 Ultra összes jelenlegi szolgáltatása (legfőképpen az a képessége, hogy ténylegesen lefedi az 5,5 és 14,3 m közötti öntözési sugártartományt) lehetővé teszi, hogy egyetlen szórófejet válasszon a számos rotor és spray raktározása helyett. Az I-20 Ultra a több mint 20-féle fúvókájával az öntözési igények egész sorát ki tudja elégíteni.

A 22 fúvóka minden igényt kielégít 5,5 és 14,3 m között

Közepes méretű zöldfelületnél nem kell keverni az esőztető szórófejeket a turbinás szórófejekkel. A forgó szórófejek közül az I-20 Ultra büszkélkedik a legnagyobb fúvókaválasztékkal, így minden igényét kielégíti ez az egyetlen szórófej. A minden fejhez járó 8-darabos normál és 4-darabos alacsony szögű fúvókakészleten felül a Hunter 10 külön rendelhető különleges fúvókát is kínál. A rövid sugarú fúvókák az esőztető szórófejek vízeloszlását nyújtják az ipari minőségű turbinás szórófej összes előnyével együtt. Három különböző vízmennyiségre készültek, 5,5 és 7,6 m sugárra, ezek a fúvókák a területet pontosan fogják öntözni, anélkül, hogy vizet pocsékolnának a kívánt sugáron kívül. Továbbá, azokon a területeken, ahol a rendszernek gyorsabban kell kijuttatnia a vizet, a nagy teljesítményt négy, nagy vízmennyiséget kibocsátó (ezek közül kettő alacsony szögű), az optimális vízeloszlásra különlegesen tervezett fúvóka biztosítja.

Kijuttatott vízmennyiség: 3,4–56 l/perc (0,2–3,36 m3/óra)
Öntözési sugár: 5,2-14,3 m
Javasolt nyomástartomány: 2,1–4,8 bar (206–482 kPa)
Öntözési intenzitás: kb. 10 mm óránként 3,4 bar nyomásnál, 5,5 és 13,7 m közötti fejtávolságnál
A vízsugár kilépési szöge: normál 25°, alacsony szögű 13°
Visszacsapószelep 3 m-es szintkülönbségig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő