Menü

Figyelem!!! FoxPost csomagautomatába csak 60x35 méretű csomag tehető, így ennél nagyobb, hosszabb termékeket, csöveket, tekercses árút nem tudunk elhelyezni! Köszönjük!
 

Hunter Solar Sync eső és időjárásérzékelő

Ár:
38.167 Ft
29.900 Ft
Kedvezmény: 22%
Cikkszám: HSS
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Hunter

Leírás és Paraméterek

A Hunter Solar Sync érzékelő automatikusan a helyi klimatikus viszonyokhoz fogja igazítani az öntözést, ha egy megfelelő Hunter vezérlőhöz kapcsolják. A Solar Sync napsugárzás- és hőmérséklet- érzékelője méri a helyi időjárási adatokat az evapotranszpiráció (ET) vagy növények és a gyep által felhasznált csapadékmennyiség meghatározásához. A Solar Sync ezen felül még tartalmazza a Hunter Rain-Clik TM és a Freeze-Clik TM érzékelőket is, ezek letiltják az öntözést, ha esik az eső vagy fagy. Az érzékelőket egy kis modul köti össze a vezérlővel, a modul automatikusan növeli vagy csökkenti az öntözés időtartamát az időjárás változásának függvényében. A beavatkozás eredménye, hogy az öntözés hatékony, víztakarékos és a növények egészségesebbek. Egyszerűen programozza be a vezérlőt, ahogy szokta, és a Solar Sync leveszi a válláról az öntözési program kézi állításának gondját.

A Solar Sync rendszert egyszerűen és könnyen lehet egy megfelelő Hunter öntözést vezérlő automatához illeszteni (nézze meg a Hunter vezérlőautomata kezelési utasítását). A rendszer érzékelőjét olyan helyre kell tenni, ahol jól éri a nap és az eső is. A modult a Hunter vezérlő közelében vagy a belsejében kell elhelyezni. A Solar Sync érzékelője méri a napsugárzást és a hőmérsékletet, ebből kiszámítja a napi evapotranszpirációt (ET) az öntözéshez. Az öntözéssel annyi vizet kell pótolni, amennyit a növények a helyi időjárás miatt elvesztettek. A Solar Sync érzékelőjén van egy Rain - Clik TM esőérzékelő, ami automatikusan leállítja az öntözést, ha esik az eső, ezzel elkerülhető a szükségtelen öntözés esőben. A vezérlőt a nyár közepére szóló öntözésre programozza annak használati utasítása szerint. A Solar Sync modul az érzékelőktől kapott adatokkal naponta módosítja az öntözési programban megadott időtartamokat a vezérlőben lévő évszakokhoz igazítás funkció segítségével

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő