Webáruházunkban a csomagkiszállítás és az ügyfélszolgálat április 18-23 (csütörtök - kedd) között nem üzemel, zárva tart! Rendelését leadhatja, fogadja rendszerünk, de a csomagok feldolgozása április 24 (szerda) folyamatos! Megértését köszönjük! 

Menü

Figyelem!!! Webáruházunkban a csomagkiszállítás és az ügyfélszolgálat április 18-23 (csütörtök - kedd) között nem üzemel, zárva tart! Rendelését leadhatja, fogadja rendszerünk, de a csomagok feldolgozása, csomagolása és kiszállítása április 24 től (szerda) folyamatos! Megértését köszönjük! 

 

 

K-Rain Pro Sport 1" rotoros szórófej 13,7-22,8m - Sportpálya öntözéshez ideális

Ár:
12.450 Ft
Cikkszám: K14003
Elérhetőség: Alacsony készlet
Gyártó: K-Rain

Leírás és Paraméterek

A Pro Sport a K-Rain professzionális forgó szórófejeinek legújabb generációja, amelyet kifejezetten a sportpályákra terveztek. A Pro Sport könnyedén megbirkózik egy 13-23 m sugarú területtel. A háromfúvókás kialakítás biztosítja a talaj egyenletes vízellátását kellő víztakarékosság mellett. Egy főfúvóka biztosítja, hogy a vízsugár nagyobb távolságra is eljusson, emellett két segédfúvóka a közepes és a kistávolságok csapadékellátását biztosítja. A Pro Sport nagysebességű változatban is kapható, amely ideális megoldás a salakos pályák gyors átnedvesítése és a portalanítás szempontjából.

 

A K-Rain Pro Sport forgó szórófej képes egymaga lefedni egy 13,7-23,5 m sugarú területet, 2,76-6,21 bar üzemi nyomás és 22,3-123,0 l/perc vízkibocsátás mellett. A Pro Sport hat numerikusan kódolt, egymással cserélhető fúvókával elérhető. A fúvóka vízsugár kilépési szöge 26°, három porlasztó öntözőnyílással. A szórófej rozsdamentes acélból készült beállító/szabályzó csavarral rendelkezik. A Pro Sport teljeskör és körcikk öntözést biztosít 40°-tól 360°-ig. A szórófej szórásszögének kijelzésére, a tetején elhelyezett szögtérkép és a nyílalakú mutató szolgál, amely a kiválasztott ívnek megfelelően mozog. 360° beállítása esetén a szórófej átáll egyirányú forgásra. A szórófejben egy speciális kuplung van kialakítva, amely megakadályozza, hogy a forgórész erőszakkal történő eltekerésekor a belső mechanizmus károsodjon. A szórófejbe beépítésre került egy speciális szögmemória is, ami kitérítéskor lép működésbe, amennyiben a szórófejet működés közben valaki eltekeri, akkor a szórófej automatikusan visszaáll az eredetileg beállított értékekre. A Pro Sport 10 cm magas kiemelkedő résszel rendelhető és 1"-os belső menetes csatlakozással.

 • baloldali szögbeállítási végpont
 • 1"-os belső menetes csatlakozás
 • Szórásszögtartomány: 40°-tól 360°-ig.
 • Kijuttatott vízmennyiség: 22,3-123,03 l/perc
 • Nyomástartomány: 2,76-6,21 bar
 • A ház magassága: 24,13 cm
 • Ajánlott fejkiosztás: 12,19-21,34 m
 • Öntözési sugár: 13,11-22,86 m
 • Vízsugár kilépési szöge: 26°
 • Kiemelkedés: 10,16 cm (4")
 • Műanyag szárkiemelkedés

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő