Barion Pixel

Kedves Vásárlóink!

A megnövekedett rendelésszám miatt,  a csomagok feldolgozásában és kiszállításában 2- 3 munkanap csúszás lehetséges! Kérjük, ezt a rendelés leadásánál vegyék figyelembe! Köszönjük türelmüket! 

 

Kell egy jó metszőolló!

2024. 01. 12. 00:00:00
Kell egy jó metszőolló!

Rendezett kertünkben, gondos növényápoláshoz elengedhetetlen, hogy egy megbízható, kényelmes, hosszú távon használható metszőollót válasszunk!

A kertfenntartásaink során szerzett több mint 15 évnyi tapasztalat alapján igyekeztünk  a legjobban bevált ollócsaládokat felsorakoztatni.

Persze, persze. Mondhatnánk. Pedig így van.

Mi a rendszeres kertgondozások során már több mint tíz éves tapasztalattal elmondhatjuk, hogy igen! Bátran ajánljuk azt, amivel mi is meg vagyunk elégedve és még sohasem csalódtunk benne!

Aki kipróbálta el sem engedi. Tényleg egy nagyon megbízható, profi metszőolló család, elérhető áron. A Felco, Löwe, Wolf-Garten és Fiskars metszőollók már rég jelen  vannak a piacon, bizonyították, hogy tartósan használhatóak!

Ergonomikus kialakítású kovácsolt alumínium nyéllel, különleges és tartós műanyag bevonattal, ami a meleg hatására sem csúszik el. Nagy keménységű éltartó pengével rendelkezik minden metszőolló, melyek könnyen cserélhető alkatrészekkel biztosítják az egyszerű, gyors és olcsó karbantartást! Az ollókat a nagymértékű strapabíróság, könnyű súly és 2-3 év átfogó garancia, valamint a jó ár/érték arány jellemzi. Legyen szó gyümölcsös metszéséről, a kertben a cserjék, fák fiatalításáról, vagy nagyobb intenzitású szőlőművelésről a  Felco, Löwe, Wolf-Garten és Fiskars ollók minden esetben bevethetők. Többféle penge és nyélkialakítás biztosítja, hogy igazán kézre álljon és a megfelelő munkára biztosan bevethető legyen. Itt is megtalálhatjuk akár a forgónyeles Löwe 9109 -ot - mely egy kézkímélő kialakítású - csak úgy, mint aki a klasszikus, vagy a döntött fejű változatot is. Többféle kivitelben, raktárról megvásárolhatók a Szentiváni kertcentrumban, valamint a www.kertesontozes.hu webáruházban.