Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Menü

Miért jó a vakondháló?

Miért jó a vakondháló?

A vakondháló roppant praktikus eszköz, aminek a létjogosultsága egy vakondokok által sűrűn látogatott területen nélkülözhetetlen. Ez vitát nem ismerő tény. 

Alapvetően a vakond az egyik legkedvesebb élőlény, ami a kertjében előfordulhat, mindaddig míg nem túrja fel virágágyásait, zöldségeit, és nem rondít bele gyepszőnyege látképébe. Hihetetlenül hasznos állat, ráadásul védelmet élvez, így csak a természetközeli megoldások jöhetnek szóba, már ami a meglévő probléma orvoslását illeti. De hogyan tudja kíméletesen kiköltöztetni a kertjében fúrómunkálatokat végző vakond családokat? Az első és legfontosabb, hogy tisztázza magában a tényt: a vakondokokkal nincsen baj, ha nem a kertjében bukkannak fel.

A talajban nagyon hasznos munkát végeznek: fellazítják a talajszerkezetet, és megtizedelik azokat a férgeket, melyek egyébként könnyen károsíthatnák terményeit. A kis élőlények nyilvánvalóan a föld alatt haladva nem tudják mikor lépik át magánterületének a vonalát. Nem egyszerű feladat ezt a nehézséget egyrészt agressziótól mentesen, másrészt maximálisan eredményesen orvosolni, de szerencsére nem is lehetetlen! A vakondháló mindent megold! A kíméletesség csúcsa a háló, aminek lefektetésével könnyen, és egyértelműen jelezheti a föld mélyén tevékenykedő élőlényeknek, hogy eddig és ne tovább, már ami az előre haladásukat illeti. A módszer kivitelezése pofonegyszerű, a hatékonysága kimagasló, a kíméletesség pedig abszolút vonzó. A beszerezhetősége miatt sem kell aggódnia, ugyanis felesleges családi költségvetésének feláldozásán gondolkodnia.

A technológia nem veszi igénybe pénztárcájának teljes tartalmát. Érthető, ha dühös a vakondokok által okozott károk miatt. A tönkrement virágok, vagy éppen kitúrt zöldségek látványa szívszorító. A gyepszőnyeget elrondító túrások sem varázsolják szebbé a helyzetet. Ám a megoldás már tényleg csak arra vár, hogy éljen vele. Úgy őrizheti meg kertjének értékes részeit, hogy nem károsítja a természetet. Ez a fajta beavatkozás csak jelzés értékű a vakondokok szempontjából nézve. Nem véletlen, hogy a háló alkalmazása roppant népszerű. A kedveltség pedig a jövőben is garantált, amit jól bizonyít a rajongás mértékét bemutató, felfelé ívelő tendencia.

Tartalomhoz tartozó címkék: praktikus vakondháló vakondháló