FIGYELEM!  FosPost csomagautomatába árnyékoló hálót, vakond hálót, tekercses árút, csövet és 60x30cm nél terjedelmesebb terméket nem tudunk beletenni!

Menü

Weitech Solar vakondriasztó kicsi 2db/csomag 400m2 hatótáv

Ár:
10.790 Ft
Cikkszám: WK2015
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Leírás:

A Mini Solar vakondriasztó napelemmel működik. Egy újratölthető akkumulátor gyűjti be az energiát a készülék éjszakai működtetéséhez. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, elegendő teljesítményt nyújt a félhomály ideje alatt is, így éjjel-nappal folyamatos védelmet biztosít.

Hanghullámokat és rezgéseket használ a kártékony vakondfélék, pockok ellen. Működési elve, hogy  a hanghullámok irritálják az állatokat, veszélyérzetet keltenek és a hatóterület elhagyására kényszerítik őket.

A készülék 30 másodpercenként, 3 másodpercig, olyan hangjelet bocsát ki, amely rezgéseket kelt a talajban.

Átlagosan 400 négyzetméter terület védelmére alkalmas. Minden irányba hat az általa kibocsátott rezgés, ultrahang. Kerülje az akadályokat a telepítésénél (fák, kövek, stb.), kemény felületeken a készülék által kibocsátott hangok nem hatolnak át, azok blokkolják.

Működésénél vegye figyelembe, hogy a készülék nem működik olyan területeken, ahol a talaj homokos vagy nedves, mert a hullámok nehezen terjednek ezekben a talajtípusokban. A termék hatékony használata érdekében javasoljuk, hogy nagy kiterjedésű védendő területek esetén 30 méterenként helyezzen el egy készüléket.

Műszaki jellemzők:

Energiaellátás: napelemmel töltött Ni-CD elem.

Frekvencia: 400 HZ

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!