Barion Pixel

Kedves Vásárlóink!

A megnövekedett rendelésszám miatt,  a csomagok feldolgozásában és kiszállításában 2- 3 munkanap csúszás lehetséges! Kérjük, ezt a rendelés leadásánál vegyék figyelembe! Köszönjük türelmüket! 

 

ICL Handy Pro kézi gyeptrágya szóró 2l

ICL (everris,scotts)
5.750 Ft
Cikkszám: GKC00208
Elérhetőség: 21 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Gyors szállítás, akár másnapra
GLS, DPD futárszolgálattal 59 000Ft felett díjmentes egy csomagban max 40Kg-ig!
29 000Ft felett díjmentes GLS, MPL és FoxPost csomagautomatába
Packeta csomagpontba már 990Ft tól
maximum 5kg -ig kis csomagok esetén
5.750 Ft

Leírás és Paraméterek

A kézi műtrágyaszóró könnyű, műanyagból készült, kézben tartható, ergonomikus kialakítású, háztartási használatra kifejlesztett készülék. Elsősorban az ICL Landscaper gyepműtrágyák egyenletes kiszórására ajánlott. Azonnal használatba vehető, teljesen összeszerelt kivitel. Tartós műanyagból készült, a rozsda nem károsítja.A gyakorlati tapasztalatok alapján fűmag szórásra is alkalmas.

Hogy működik a készülék?

A készülék markolatán található egy 1-5-ig tartó skálán állítható csúszka. Ennek a használatával tudjuk a műtrágyaszóró ejtőnyílás nagyságát szabályozni. Az 5-ös állásban a legnagyobb a nyitás mértéke, így ebben az esetben szórja ki a termék a legtöbb műtrágyát, míg az 1-es állásban a legkevesebbet. A markolaton található ravasz meghúzásával nyit az ejtő nyílás a beállított mértékben. A repítőtárcsa hajtását a kézi forgókat hajtásával tudjuk működésbe hozni.

Javasolt beállítások:

Fűmag: 1 -es állás

1-2 mm szemcséjű műtrágya: 2 -es állás

2-4 mm szemcséjű műtrágya 3-4 es állás